OM OSS

Vi, Irene og Maria, syns det er knallkjekt å reise til Danmark på skattejakt. Det var der, i Guld og Rod butikkene, at vi ble kjent med dette spennende konseptet som vi nå har startet her i Stavanger. 


Vi håper veldig at Stavanger vil like konseptet  hos Stas og Fjas.

Vi har lenge hatt fokus på gjenbruk av klær og andre bruksgjenstander. Verden  har et helt vanvittig forbruk og det vil vi gjerne være med å redusere. 

Kjoler, dresser, barneklær, jakker, sko, vesker osv. Vi har så mye av det, og mye blir aldri brukt. Vi håper jo at dine brukte ting vil finne ett nytt hjem der det er ønsket og blir brukt.  

Vi vet at mange synes det er mye arbeid og tidkrevende å legge ut bilder på f.eks finn og deretter forholde seg til de forskjellige potensielle kjøperne. Og siden man syns dette kan være litt stress blir mange kjoler hengene i skapet og serviser stående i esken i garasjen. 

Vi ønsker å gi dere en god mulighet til å få noe igjen for de fine tingene du har kjøpt, stille det fint ut i din egen stand og la andre gå på skattejakt i hyllene dine. Vi tar oss av salget og du får pengene inn på konto!

Og som kunde i butikken kan man komme godt utav det økonomisk, man kan få masse fint som nesten ikke er brukt til en ganske rimelig penge.